PET/CT

pet skener

PET/CT

PET/CT

Šta je PET CT?

Kombinacija PET/CT uređaja je najnaprednija tehnologija slikovne dijagnostike. Kao što samo ime kaže, radi se o kombinaciji dva skenera (uređaja) u jednom – PET (Positron Emission Tomography) koja pokazuje metabolizam i funkcije stanica, i CT-a (Computed Tomography) koji detaljno prikazuje anatomiju.

Rezultat toga je da doktori sada jednim uređajem vide visoko definisanu 3 D sliku unutrašnjosti ljudskog tela.

To daje vrlo važne informacije o stanju pacijenta i omogućava doktorima odabir najboljeg oblika terapije kod karcinoma i srčanih bolesti.

Na primer, PET skener (uređaj) može pružiti presudne informacije o metaboločkim funkcijama stanica zahvaćenim karcinomom, može otkriti vrlo male tumore, ali ne i njihovu tačnu lokaciju.
CT skener (uređaj) pruža anatomske informacije.

Kombinacija PET/CT skenera (uređaja) daje doktorima snažan sistem za rano otkrivanje i dijagnostifikovanje stadijuma karcinoma i znatno povećava šanse za ozdravljenjem. Pet skener Beograd cena.pet-skener

VIP Travel u saradnji s mađarskim partnerom i hrvatskim partnerima, nudi srpskim, bosanskim i crnogorskim pacijentima najnapredniju medicinsku slikovnu dijagnostiku za otkrivanje raka.

Prethodno je to bilo moguće napraviti na nekoliko mesta u Evropi, ali za vrlo visoku cenu. VIP Travel uz mađarskog partnera sada pacijetima nude najbolju tehnologiju za cenu koja je 1/3 manja od ostalih u Evropi.

pet-skener

Svakog pacijenta upoznajemo sa svim fazama procesa, kako bi obavili pregled što kvalitetnije i ugodnije.

Detaljnije o PET/CT -u (uputstva za pacijente i doktore) možete pogledati klikom ovde!

NOVO u ponudi: PET CT skener sa F-Cholinom i C-Cholinom – zakazivanje 7-15 dana unapred

Najnovije u ponudi: PET/MR skener!

Tel: 064/1356-404  | viptravel1@yahoo.com

Comments are closed.